Productreview: Sigma Sigmatex Superlatex Matt

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Verfsoort

Sigma Sigmatex Superlatex Matt verf behoort tot de populairste muurverven onder de professionele schilders en doe-het-zelvers en dat is niet voor niets: door de unieke combinatie van grondstoffen en bindmiddel heeft deze muurverf een hoge kwaliteit. Daarnaast dankt de Sigma Sigmatex Superlatex Matt zijn populariteit aan de veelzijdigheid. Je kunt deze verf gebruiken voor muren en plafonds en je kunt de Sigma Sigmatex Superlatex Matt ook gebruiken wanneer je de buitenmuren van je huis gaat verven.

Schrobklasse 1

Eenmaal aangebracht kun je deze muurverf ook goed reinigen. Sigma Sigmatex Superlatex Matt heeft met schrobklasse 1 de hoogste schrobvastheid en dat maakt deze verf geschikt voor kamers in je huis waarvan de muren snel vuil worden. De keuken of de kinderkamer zijn bijvoorbeeld kamers waar het handig is om een muurverf te gebruiken die goed afwasbaar is. In zo'n kamers is de Sigma Sigmatex Superlatex Matt verf een hele goede keuze.

 

DUBOkeur gecertificeerd

Sigma Sigmatex Superlatex Matt is bekroond met het DUBOkeur keurmerk. Dit keurmerk bewijst dat deze verf tot de meest milieuvriendelijke keuzes behoort in de productcategorie binnenmuurverven. Daarnaast heeft Sigma Sigmatex Superlatex Matt door het behalen van dit certificaat aangetoond een duurzame verf te zijn.

 

Sigma Sigmatex Superlatex Matt online bestellen

Sigma Sigmatex Superlatex Matt kun je online bestellen bij Verfonline-XL. Naast de kleur wit kun je deze muur ook laten mengen in een lichte of donkere kleur. Zorg ervoor dat je de muren de juiste voorbehandeling geeft voordat je Sigma Sigmatex Superlatex Matt aanbrengt voor een mooi resultaat.

 

Plus en minpunten van de Sigma Sigmatex Superlatex Matt verf

  • Een verf van een zeer hoge kwaliteit
  • Bekroond met schrobklasse 1 en daardoor goed afwasbaar
  • Je kunt deze verf gebruiken voor je plafonds, binnenmuren en buitenmuren
  • DUBOkeur gecertificeerd
  • De prijs: de adviesprijs van deze verf in een donkere kleur is vrij hoog.

 

sigma sigmatex superlatex