• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Magneetverf (1)

Merken
ACTIE!
 Drost Magneetverf
Drost Magneetverf
49,70 39,76
Toon 1 - 1 van 1

Magneetverf

Magneetverf is een latexverf op waterbasis. De verf bestaat uit duizenden metaaldeeltjes of vervangende deeltjes voor metaal. Als je deze speciale muurverf aanbrengt op een bepaald oppervlak, dan kun je er vervolgens magneten aan hangen. Zo kun je bijvoorbeeld de tekeningen van je kinderen ophangen aan een speciaal bord, maar je kunt ook magneetverf aanbrengen in je kantoor om al je memo’s centraal en geordend op te hangen. Een andere leuke gebruikstoepassing is wanneer je de magneetverf combineert met een kleur of schoolbordverf. Het oppervlak ziet er dan niet alleen mooi uit, maar is ook ineens multifunctioneel. De kinderen kunnen er gerust op tekenen met krijtjes én je kunt het oppervlak als magneetbord gebruiken. Houd er wel rekening mee dat het vermogen van de magneetverf afneemt wanneer je er met een andere verf overheen schildert. Om toch van optimale prestaties te genieten, breng je voor de zekerheid een extra laag magneetverf aan.

Magneetverf kleuren

Nu je weet wat deze soort muurverf precies is en doet, vraag je je wellicht af of er verschillende magneetverfkleuren zijn. De duizenden metaaldeeltjes in de verf zorgen voor een grijze tot donkergrijze kleur. De verf kun je bovendien geen andere kleur geven, omdat je er dan enorm veel kleur aan zou moeten toevoegen. Hierdoor lijkt de substantie op gewone muurverf en het magnetische effect wordt dan ook verminderd. Wil je toch een ander kleurtje aan de verf geven? Dan verf je gerust over de magneetverf heen. Hierdoor vermindert het magnetische effect wel een beetje, maar het gaat niet helemaal verloren. Om te zorgen voor een optimaal magnetisch effect en tegelijkertijd een kleur naar wens, breng je eerst drie lagen magnetische verf aan op de gewenste plek. Je kunt de verf het liefst aanbrengen op een egaal oppervlakte. Hierna breng je er muurverf in de gewenste kleur over aan.

Eindeloos veel mogelijkheden

Als je het goed bekijkt, zijn de mogelijkheden die magneetverf met zich meebrengt eindeloos. We hebben al verteld dat je magneetverf gerust kunt combineren met schoolbordverf. Echter, als je liever een soort whiteboard in huis wil hebben met een magnetisch oppervlak, dan kan dat ook. In dat geval breng je een laagje whiteboardverf aan over de lagen magneetverf. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om het desbetreffende oppervlak te gebruiken als whiteboard en om magneetjes op te hangen. Ga je een stapje verder, dan breng je bijvoorbeeld aan de ene kant van een oppervlak schoolbordverf aan en aan de andere kant whiteboard verf. Laat je creativiteit dus de vrije loop wanneer je verft met magneetverf.

Magneetverf kopen

Nadat je hebt gelezen hoeveel mogelijkheden deze verf met zich meebrengt, wil je wellicht meteen een blikje magneetverf kopen. Bij Verfonline-XL ben je hiervoor op het juiste adres. Onze magneetverf is van topkwaliteit en aantrekkelijk geprijsd. Bovendien hebben wij ook de benodigdheden om de verf te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een muurverfroller van goede kwaliteit, een verfemmer en zelfs een extra beugel voor een verfroller. Hierdoor ben je na het uitkiezen van de verschillende benodigdheden meteen startklaar voor je verfklus.