• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schoolbordverf (1)

Merken
Toon 1 - 1 van 1

Schoolbordverf

Heb je een oppervlak dat je wilt omtoveren tot schoolbord? Dan gebruik je schoolbordverf. Dit is een muurverf die je gebruikt om een ondergrond tot een schoolbord te maken. Hierbij ben je helemaal vrij om de maat en vorm van het schoolbord vast te stellen. Je kunt vervolgens het nieuwe schoolbord gebruiken om to-do-lijstjes, leuke spreuken of boodschappen op te schrijven. Als je je schoolbord op een centrale plek zet, vergeet je belangrijke zaken die je hebt opgeschreven niet gemakkelijk meer. Heb je kinderen, dan kunnen zij zich vermaken door op het pas geverfde schoolbord te tekenen.

Mogelijkheden met schoolbordverf

Als je voor de muurverf voor schoolborden kiest, dan heb je veel mogelijkheden. Je kunt bepaalde schoolbordverven immers zowel binnen- als buitenshuis gebruiken. Kies je voor buitenvariant, dan kun je desgewenst een speelhoekje creëren voor kinderen. Zie je het al voor je? Je kinderen krijgen dan eindelijk de goedkeuring om op het huis te tekenen. Dit zullen ze echt leuk vinden. Met schoolbordverf kun je zelfs een magnetisch krijtbord maken, maar neem dan wel magnetische schoolbordverf.

Verschillende kleuren

Als je aan een schoolbord denkt, dan denk je waarschijnlijk aan een ondergrond met groene of zwarte verf. Dit zijn immers veelgebruikte kleuren bij schoolborden. Er zijn echter ook andere kleurmogelijkheden, dus kies voor de kleur die je mooi vindt. Besluit je om toch te kiezen voor zwarte schoolbordverf? Ga dan na welke afwerking bij de ondergrond past. Zwarte schoolbordverf met een matte afwerking is bijvoorbeeld ideaal voor houtwerk en muren binnenshuis. Daarentegen kun je ook kiezen voor een potje muurverf met glans. Deze valt meteen op. Het is fijn te weten dat, ongeacht voor welke kleur of finish je kiest, schoolbordverf over het algemeen watergedragen, goed afwasbaar, geurarm en sneldrogend is.

Tekenen of schrijven maar

Nadat je de schoolbordverf hebt aangebracht, kunnen je kinderen hun fantasie kwijt op de muren die met de speciale muurverf zijn behandeld. De meeste kinderen vinden het immers geweldig om lekker te kliederen op muren. Ook jij kunt er je aantekeningen op maken. Hierdoor zijn deze muren een prettige aanwinst voor het hele gezin.