• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Histor muurverf (2)

Merken
Toepassing
Ondergrond
Glans
Basis
Afwasbaar
ACTIE!
 Histor Monodek Clean Muurverf
Histor Monodek Clean Muurverf
27,49 17,95
ACTIE!
 Histor Monodek Muurverf - 12,5 liter
Histor Monodek Muurverf - 12,5 liter
99,95 39,95
Toon 1 - 2 van 2

Histor muurverf

Is het weer tijd om de muren van bijvoorbeeld je slaap- of woonkamer te verven? Of ga je je nieuwbouwhuis schilderen? Dan kies je voor Histor muurverf, die van uitstekende kwaliteit is. Deze staat niet voor niets al jaren aan top op het gebied van goede verf. Daarnaast is er een ruim assortiment aan aanverwante producten. Ontdek meer over dit verfmerk.

 

Ideaal voor binnen

Histor muurverf gebruik je om je interieur te upgraden. De muurverf beschikt namelijk over allerlei geweldige eigenschappen zoals een lange levensduur, mede door z’n kleurvastheid. Je kunt dus lang van het eindresultaat genieten. Bovendien is de Histor muurverf afwasbaar. Als je vaak in een ruimte bent, is het immers belangrijk dat je deze regelmatig reinigt. Dat is geen probleem als je deze verf hebt gebruikt. Na vele schoonmaakbeurten zie je geen kleurverschil. De verf is daarnaast kras- en slijtvast. Zelfs onvoorzichtige personen beschadigen je muren niet wanneer ze er tegenaan stoten. Ondanks vele van dit soort incidenten vangt de verf de stoot op en behoudt z’n kwaliteit.

 

Selecteer de gewenste kleur

Niets is zo vervelend als de ideale verf in de gewenste kleur vinden. Gelukkig heb je dat probleem niet wanneer je voor de Histor muurverf kiest. Deze verf completeert je interieur. Het enige wat jij hoeft te doen is de kleur bepalen. Vanwege het enorme assortiment komt iedereen aan z’n trekken. Weet je echter niet precies welke kleur het beste bij je past? Maak dan een vergelijking tussen verschillende kleuren. Soms kan het bijvoorbeeld dat twee varianten apart van elkaar bijna identiek lijken. Leg je ze echter naast elkaar, dan zijn de verschillen veel duidelijker. Je kunt de kleuren op verschillende manieren met elkaar vergelijken. Het kan online, maar natuurlijk ook in de winkel met behulp van kleurenwaaiers en -testers. Je bepaalt uiteindelijk zelf voor welke optie je kiest. Om je op weg te helpen raden we je aan eens te kijken bij Histor muurverf wit

 

Bij het uitkiezen van de gewenste kleur is het ook belangrijk om na te gaan waar je de Histor muurverf wilt aanbrengen. De kleur moet namelijk een extensie zijn van de ruimte. Daarnaast is het zo dat een kleur op een muur in een ruimte met veel ramen een andere uitstraling heeft dan dezelfde kleur in een vertrek met overwegend ‘blinde’ muren.

 

Andere zaken om over na te denken

Nadat je je kleurkeuze hebt gemaakt is het belangrijk om enkele aspecten goed in beeld te hebben. Ga daarom na of je een grote of juist een kleine verfklus moet klaren, want aanpak en benodigdheden zullen dan uiteraard verschillen. Reken uit hoeveel liter Histor muurverf je precies nodig hebt om de klus te klaren. Sla daarbij de grondverf die past bij de muurverf niet over. Vervolgens ga je na hoeveel lagen verf er nodig zijn voor het beste resultaat. Als je veel nodig hebt, is het wellicht handig om te zoeken naar een Histor muurverf aanbieding. Je betaalt dan minder voor de verfklus. Met deze informatie ga je aan de slag.