• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wijzonol muurverf (6)

Merken
Toepassing
Ondergrond
Glans
Basis
Afwasbaar
ACTIE!
 Wijzonol Superdek Muurverf
Wijzonol Superdek Muurverf
124,85 39,95
ACTIE!
 Wijzonol Wijzotex Mat
Wijzonol Wijzotex Mat
20,20 12,12
ACTIE!
 Wijzonol Muurverf Extramat
Wijzonol Muurverf Extramat
33,50 20,10
ACTIE!
 Wijzonol Badkamer Muurverf
Wijzonol Badkamer Muurverf
34,60 20,76
ACTIE!
 Wijzonol Spacklatex
Wijzonol Spacklatex
200,00 120,00
Toon 1 - 6 van 6

Wijzonol muurverf

Staat er binnenkort een verfklus op stapel? Dan kies je voor de hoogwaardige Wijzonol muurverf. Deze muurverf kun je onder andere gebruiken om de woonkamer van een nieuw kleurtje te voorzien. Ook voor het schilderen van de schuur of de buitenmuren is deze verf geschikt. Dir product onderscheidt zich van andere verfmerken dankzij de hoge dekkracht en gemakkelijke verwerkbaarheid. Je kunt de verf bovendien gebruiken voor het verven van zowel binnen- als buitenmuren. Tevens heb je keuze uit diverse afwerkingsniveaus. Voor welk klusje je de verf ook wil gebruiken, het is belangrijk dat je voor de juiste variant van Wijzonol muurverf kiest.

Wijzonol muurverf buiten

Wil je Wijzonol muurverf buiten gebruiken? Dat kan! Deze verf voldoet namelijk aan strenge eisen. Zo kun je rekenen op een goed eindresultaat. Het is daarnaast fijn te weten dat dit resultaat gedurende lange tijd zichtbaar blijft. Dit komt doordat de Wijzonol muurverf voor buiten belangrijke eigenschappen met elkaar combineert. Hierdoor kun je de verf gemakkelijk aanbrengen én lang genieten van het resultaat. Bij het aanbrengen van muurverf buitenshuis speelt het weer een cruciale rol. Verf voor buiten moet immers bestand zijn tegen regen, wind, de kou en UV-straling. Hierdoor kan de zon een bedreiging vormen. Echter, Wijzonol heeft met al deze elementen rekening gehouden en is een krachtige, duurzame verf. Deze muurverf is dan ook van uitstekende kwaliteit.

Wijzonol muurverf kleuren

Nadat je het assortiment Wijzonol muurverf hebt bekeken, kan het dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Dit assortiment is immers zeer uitgebreid. Je hoeft echter niet te vrezen, want zo lang je voor de juiste Wijzonol muurverf kleuren en de juiste verfvariant kiest, zit je goed. Bij het maken van een keuze kun je denken aan de gewenste kleur en de ondergrond waarop je de verf wilt aanbrengen. Wijzonol muurverf is in allerlei kleuren verkrijgbaar zoals wit, grijs, bruin en groen. Het is ook handig om naar de samenstelling van de verf te kijken. Verder ga je na hoeveel liter muurverf je nodig hebt voor de desbetreffende klus. Heb je veel verf nodig, dan kun je bijvoorbeeld naar een Wijzonol muurverf aanbieding zoeken. Wij hebben regelmatig verfaanbiedingen, dus je kunt je muren op een goedkope manier voorzien van hoogwaardige verf.