• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Metallic muurverf (4)

Merken
Toepassing
Ondergrond
Glans
Basis
ACTIE!
 Sikkens Alpha Metallic
Sikkens Alpha Metallic
137,15 85,72
ACTIE!
 Drost Devecryl Metallic
Drost Devecryl Metallic
55,21 44,17
ACTIE!
 Sigma Sigmulto Metallic Satin
Sigma Sigmulto Metallic Satin
249,95 162,47
ACTIE!
 Drost Devetop PU/AC zgl Metallic
Drost Devetop PU/AC zgl Metallic
167,98 134,38
Toon 1 - 4 van 4

Metallic muurverf

Misschien kijk je al een tijdje tegen een saaie muur aan en wil je deze wat opvrolijken. Je wil echter niet in een vicieuze cirkel belanden door weer een kleur aan te brengen die je na een tijdje al verveelt. Heb je wel eens overwogen om metallic muurverf te gebruiken?. Met deze speciale muurverf breng je je muur weer echt tot leven en geef je een luxueuze uitstraling aan je interieur. Nu vraag je je wellicht af wat er zo interessant is aan dergelijke verf. Het unieke van metallic muurverf is dat het kleine deeltjes bevat die licht reflecteren. Deze kleine deeltjes zorgen er dus voor dat de muur gaat glinsteren wanneer er lichtstralen op vallen. In de loop van de dag verandert het effect steeds weer vanwege de lichtinvalshoek waardoor je muur een speelse en unieke uitstraling krijgt.

Metallic muurverf aanbrengen voor verschillende uitstralingen

Met metallic muurverf kun je je interieur een speelse en unieke uitstraling geven. Het is echter ook mogelijk om te zorgen voor een glad en egaal uiterlijk. Klinkt een uniek uitziende muur met een glad en egaal uiterlijk ideaal, dan behandel je eerst de randen. Hierbij is het handig om met een universele kwast een relatief dikke laag muurverf aan te brengen. Met de roller breng je twee tot drie volle lagen aan en werk je steeds van boven naar beneden. Hierna rol je de laag van links naar rechts en schuin door, waardoor er een egaal dekkende laag ontstaat. Ook de gekwaste delen rol je na om voor een extra egaal eindresultaat te zorgen. Tot slot rol je steeds in een richting van boven naar beneden. Je oefent daarbij geen druk uit op de roller en houdt de beugel in de richting van het nog te behandelen oppervlak.

Als je liever een creatief en speels uiterlijk wil creëren, dan behandel je ook eerst de rand. Je moet dus een dikke laag metallic muurverf aanbrengen met een universele kwast. Vervolgens breng je twee of drie volle lagen verf aan met de roller en beweeg je van boven naar beneden. Je rolt de laag dan van links naar rechts en schuin om een egaal dekkende laag te creëren. Ook de gekwaste delen rol je na voor een egaal resultaat. Hierna gebruik je een platte kwast of een roller om overlappend in willekeurige richtingen na te strijken of te rollen. Je zal versteld staan van het resultaat.

Metallic muurverf kopen

Heb je al nagedacht over het effect dat je in huis wil creëren met de metallic muurverf? Dan kun je vandaag nog metallic muurverf kopen bij Verfonline XL. In ons ruime assortiment kom je verschillende soorten metallic verf tegen. Je kiest dus de gewenste verf uit en schaft meteen de andere spullen aan die nodig zijn voor het aanbrengen van de metallic muurverf. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld verschillende soorten kwasten, verfrollers, verfbakken, enzovoorts. Na het kopen van alle benodigdheden, breng je de verf aan op de gewenste muur. Doordat onze muurverf van topkwaliteit zijn, geniet je lang van het unieke resultaat.