• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Keukenverf (8)

Merken
Toepassing
Ondergrond
Glans
Basis
Afwasbaar
ACTIE!
 Sigma Sigmapearl Clean Matt
Sigma Sigmapearl Clean Matt
40,95 28,91
ACTIE!
 Sikkens Alphatex IQ Mat
Sikkens Alphatex IQ Mat
43,48 28,27
ACTIE!
 Sikkens Alphatex IQ Zijdeglans
Sikkens Alphatex IQ Zijdeglans
37,99 24,69
ACTIE!
 Sikkens Alpha Rezisto Mat Easy Clean
Sikkens Alpha Rezisto Mat Easy Clean
42,99 27,94
ACTIE!
 Wijzonol Wijzotex Extra Mat
Wijzonol Wijzotex Extra Mat
253,25 155,76
ACTIE!
 Wijzonol Wijzotex Extra Reinigbaar
Wijzonol Wijzotex Extra Reinigbaar
227,22 136,33
ACTIE!
 Sikkens Alphatex Satin SF
Sikkens Alphatex Satin SF
346,99 225,54
ACTIE!
 Wijzonol Wijzotex Schimmelbestendig Zijdeglans
Wijzonol Wijzotex Schimmelbestendig Zijdeglans
451,47 270,88
Toon 1 - 8 van 8

Keukenverf

De keuken is vaak het centrum in huis. Daar breng je immers veel tijd door tijdens het koken en er wellicht met het hele gezin in dineert. Een keuken behoort een aangename plek te zijn om te vertoeven. Vind je dat je keuken er “niet” meer uitziet? Dan is het wellicht tijd om een verfkwast en een blik keukenverf ter hand te nemen. Je hoeft immers niet je hele keuken te vervangen, want een keuken verven is veel goedkoper, eenvoudiger en heeft ook dikwijls een verbluffend effect. Muurverf in de keuken aanbrengen kan wonderen doen, laat je dus verrassen door deze speciale muurverf

 

Muurverf keuken

Wist je dat muurverf voor de keuken speciaal is ontwikkeld om de uitdagingen in de keuken aan te gaan? In een keuken verf je eerst de achterwand om het verfproject tot een goed einde te brengen.  Kiest dan wel voor verf die tegen een stootje kan en afwasbaar is. Hierdoor is slijtvaste verf wellicht ideaal. Het is bovendien geweldig als je keukenverf vet en vuil afstoot. We weten allemaal dat er tijdens het koken veel dampen en vetten vrijkomen. Om deze reden kan je keuken er al gauw niet meer nieuw of mooi uitzien. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken als je in je keuken speciale verf speciaal voor keukens gebruikt, want eventuele vetspatten tegen de muur reinig je in een handomdraai.

 

De gewenste kleur uitkiezen

Een keuken verven kan een superleuke klus zijn omdat je zelf de gewenste verf uitkiest. Hierbij beslis je welke eigenschappen en de gewenste kleur de verf moet hebben. Net als bij reguliere verfsoorten heb je ook op het gebied van ‘muurverf- keukens’ veel keuzemogelijkheden. Voor een dramatische en opvallende uitstraling kies je het liefst voor een donkere achterwand. Daarentegen kun je je keuken ook verven in een hoogglans witte kleur. Hierdoor zorg je voor een extra ruimtelijke uitstraling. Je kunt ook afwijken van deze opties en voor een superunieke kleur kiezen. Breng wel eerst een grondlaag aan voordat je begint. Nadat deze laag droog is, breng je twee afwerklagen aan. Als er al muurverf in de keuken aanwezig is, kun je deze een beschermende laag geven door een transparante coating te gebruiken. In ons uitgebreide assortiment vind je de gewenste keukenverf.