• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Transparante beits (10)

Merken
Toepassing
Ondergrond
Glans
Basis
ACTIE!
 Sikkens Cetol TGX Gloss
Sikkens Cetol TGX Gloss
90,49 58,82
ACTIE!
 Sikkens Cetol HLS plus
Sikkens Cetol HLS plus
55,99 36,39
ACTIE!
 Sikkens Cetol Novatech
Sikkens Cetol Novatech
68,49 42,81
ACTIE!
 Sikkens Cetol BLX-Pro
Sikkens Cetol BLX-Pro
65,49 42,57
Toon 1 - 10 van 10

Transparante beits

Bescherm je houten meubelen, wanden of ornamenten met een goede transparante beits. Door gebruik, verschillende weersomstandigheden of warmte- en kou verschillen slijt het hout sneller, is het kwetsbaar om te rotten of schimmel te krijgen en kan de kleur vervagen. Met een goede transparante beits bied je het hout een beschermlaag waarbij het goed kan blijven ademen en vocht dus op elk moment uit het hout kan trekken. Hierdoor blijft niet alleen je hout langer goed, ook de beitslaag gaat lang mee. De transparante beits is kleurloos verkrijgbaar waarbij hij geen afbreuk doet aan de originele houtstructuur. Je kan ook verschillende kleuren aan transparante beits toevoegen. Hierbij wordt er een licht kleureffect toegevoegd waarbij de houtstructuur nog steeds volledig zichtbaar blijft voor een natuurlijke uitstraling. Voorkom teleurstelling en ga goed voorbereid te werk. Onze experts van Verfonline XL staan dan ook altijd voor je klaar om je te voorzien van het juiste advies en het beantwoorden van al je vragen.

Transparante beits voor binnen en buiten

Voor zowel het hout dat altijd binnen blijft als voor buitenhout zijn verschillende soorten beits verkrijgbaar. Omdat binnenhout voor andere uitdagingen komt te staan dan buitenhout zijn er voor beide verschillende soorten transparante beits soorten verkrijgbaar. Binnenbeits is meestal gemaakt op waterbasis. Dit is gemakkelijk aan te brengen, het ruikt minder sterk en is beter voor het milieu. Buitenbeits in onderhevig aan meer uitdagingen zoals uv-licht, vocht en grotere temperatuurverschillen. Het is daarom belangrijk dat buitenhout behandeld wordt met een sterkere beits die gemaakt is op terpentinebasis.

Transparante beits op kleur gemaakt

Transparante beits is verkrijgbaar als kleurloos, met een vaste kleurslag of kies voor een persoonlijke kleur. Bij Verfonline XL mengen wij graag de kleur die bij jou past. Hierbij hoef je alleen het juiste RAL-nummer door te geven. Denk wel goed na welke kleur je wilt. Kleurslagen liggen vaak dicht bij elkaar en kunnen een geheel andere uitwerking hebben. Eenmaal gemengde verf kan niet geretourneerd worden.

Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw verfklus.