• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Binnenbeits (1)

Merken
Toepassing
Ondergrond
Glans
Basis
ACTIE!
 Wijzonol AQUA Kleurbeits
Wijzonol AQUA Kleurbeits
67,30 41,67
Toon 1 - 1 van 1

Binnenbeits

Binnenbeits is een beits die speciaal gericht is op het hout dat in huis gebruikt wordt. Dit hout staat niet zoveel bloot aan weerselementen, maar is onderheviger aan slijtage door gebruik, krassen en stoten. Om het optimaal te beschermen kan je dus het beste het hout behandelen met binnenbeits.

Binnenbeits is op waterbasis gemaakt en is daardoor relatief geurvrij. Geen last dus van dagenlange nare geurtjes in huis en het is ook nog eens milieuvriendelijk.

In tegenstelling tot lak of verf krijg je met beits een hele mooie afwerking, waarbij de houtstructuur zichtbaar gewaarborgd wordt. Je behoudt hierdoor de natuurlijke sfeer, terwijl je toch een mooie persoonlijke draai aan je interieur geeft, waarbij je deze veilig stelt tegen krassen en stoten. Ga je voor een transparante beits of liever een persoonlijke kleur zoals binnenbeits zwart, blauw of turquoise? Voorkom teleurstelling en ga goed voorbereid te werk. Onze experts van Verfonline XL staan dan ook altijd voor je klaar om je te voorzien van het juiste advies en het beantwoorden van al je vragen.

Binnenbeits, lak of olie

Als je een natuurlijke uitstraling wilt, waarbij de houtstructuur behouden blijft, raden wij aan om binnenbeits te gebruiken. Binnenbeits trekt goed in het hout en zorgt ervoor dat het hout kan blijven ademen. Naast de natuurlijke uitstraling gaat hij ook langer mee dan bijvoorbeeld lak, welke oppervlakkig aangebracht wordt en een dichte laag op het hout vormt. Doordat vocht uit het hout niet naar buiten kan treden heb je bij lak eerder kans op scheuren en afbladderen. Olie trekt ook goed in het hout, maar biedt minder bescherming. Hoewel olie de structuur van het hout nog beter tot zijn recht laat komen zal je met olie vaker en sneller de behandeling moeten herhalen.

Binnenbeits in alle kleuren

Ga je voor een schitterende afwerking met transparante beits of een dekkende kleur? Er zijn beitssoorten met een vaste kleurslag, maar je kan ook een persoonlijke kleur kiezen. Bij Verfonline XL mengen wij graag de kleur die bij jou past. Hierbij hoef je alleen het juiste RAL-nummer door te geven. Denk wel goed na welke kleur je wilt. Kleurslagen liggen vaak dicht bij elkaar en kunnen een geheel andere uitwerking hebben. Eenmaal gemengde verf kan niet geretourneerd worden.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw verfklus.

Op zoek naar een specifiekere binnenbeits?