Kleur van het jaar 2019: Spiced Honey

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Kleuren

Met de presentatie van de kleur van het jaar 2019 is de opvolger van de kleur van het jaar 2018 bekendgemaakt. De door Flexa gekozen kleur van het jaar 2019 is de kleur Spiced Honey. Deze warme, honingachtige kleur (de naam zegt het al) is bedoeld om licht en warmte te brengen in de ruimtes van je huis. De trend positivisme en dat probeert Flexa met de kleur Spiced Honey te creëren.

Spiced Honey combineren

Zoals elk jaar worden met de presentatie ook een aantal kleurpaletten uitgebracht die in combinatie van de kleur van het jaar inspiratie geven. Hierdoor kun je Spiced Honey op veel verschillende manieren toepassen en kun je de kleur toepassen die past bij de stijl van jouw inrichting. De paletten die Flexa in tegelijk met de presentatie van Spiced Honey heeft uitgebracht heten Think, Dream, Love en Act.

Door Spiced Honey te combineren met een neutraal palet maakt de ruimte in huis rustgevend waardoor je de tijd kunt nemen om af te schakelen. Gebruik je Spiced Honey in combinatie met pastelkleuren, dan creëer je een kalmerende ruimte waar je kunt wegdromen. In sommige ruimtes waar je samenkomt met andere ruimtes, zoals de woonkamer, wil je juist gezelligheid creëren. Combineer daar Spiced Honey met warme en energieke kleuren.

 

Verf in de kleur Spiced Honey bestellen

De meeste verf kan in de kleur Spiced Honey besteld worden, waarbij je niet gebonden bent aan Flexa verf. Zo kun je deze kleur toepassen op zowel de muren als het houtwerk in je huis, met de verf past bij jouw wensen. Voor het combineren van Spiced Honey met andere kleuren raden we aan om van kleurstalen gebruik te maken. Je kunt daarvoor de kleurpaletten gebruiken die Flexa zelf heeft ontwikkeld, maar je kunt natuurlijk ook zelf kleuren combineren.

Verf in de kleur Spiced Honey bestellen is heel eenvoudig. Daarbij geef je in het veld kleurcode de naam Spiced Honey aan. Onze mengspecialisten zorgen er dan voor dat de verf die je hebt geselecteerd naar deze kleur worden gemengd.