• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Structuurverf fijn (3)

Merken
Toepassing
Ondergrond
Glans
Basis
ACTIE!
 Sigma Facade Topcoat Quartz Matt
Sigma Facade Topcoat Quartz Matt
278,04 139,95
ACTIE!
 Sigma Kwarts Matt
Sigma Kwarts Matt
76,49 49,72
ACTIE!
 Sikkens Alphacoat
Sikkens Alphacoat
375,99 244,39
Toon 1 - 3 van 3

Structuurverf fijn

Wil je structuurverf op een prettige manier aanbrengen en zoek je naar handige producten die je daarbij helpen? Allereerst is het belangrijk te vermelden dat er geen fijne structuurverf bestaat. Je kunt weliswaar structuurverf extra fijn of gewoon fijn aanbrengen door te kiezen voor de juiste roller. Hierdoor krijg je de gewenste structuur en een mooi effect. Voor het fijn aanbrengen van je structuurverf gebruik je dus een fijne roller om het gewenste resultaat te bereiken. Je kunt zelf het effect van een fijne korrel creëren.

 

Geschikt voor overal

Structuurverf kun je zowel binnen als buiten aanbrengen. Je dient slechts te kiezen voor de juiste variant en zodoende kun je op meerdere plekken gebruik maken van de verf. Wil je met structuurverf fijne korreleffecten creëren? Die mogelijkheid heb je ook, terwijl je er niet veel voor hoeft te doen. Door de ideale roller te kiezen, creëer je simpelweg de door jou gewenste structuur. Het maakt niet uit of je de verf binnen of buiten aanbrengt. In beide gevallen is het echter wel handig om een voorstrijkmiddel te gebruiken. Voor buitengebruik moet je de structuurverf nog een keer overschilderen om vuilaanhechting te voorkomen en de verf lang zijn originele kleur behoudt. Deze efficiënte methode zorgt ervoor dat je geen tot weinig last hebt van vuil of viezigheid.

 

Structuurverf op voorstrijkmiddel

Kies je voor structuurverf fijne korrel, dan breng je deze aan op een voorstrijkmiddel. Met dit voorstrijkmiddel dat je met structuurverf hebt gecombineerd, kun je je muur voorbehandelen. Dit geldt voor zowel binnen als buiten wat veel zuiging voorkomt en in het voordeel van de hechting werkt. Hierna behandel je het oppervlak met een goede roller waarmee je de structuurverf extra fijn mee aanbrengt. Je huis ziet er na deze verfbeurt weer sprankelend uit en heeft een geweldige uitstraling, waar je uiteraard volop van kunt genieten.

 

Iedereen komt aan zijn trekken

Neem een kijkje in ons ruime assortiment structuurverf. Je vindt daar topmerken en producten van uitstekende kwaliteit. Wat dacht je bijvoorbeeld van structuurverf met fijne kwartskorrels? Of gaat je voorkeur uit naar een eenvoudige structuurverf-fijn? In ons uitgebreide assortiment komt iedereen aan z’n trekken. Het maakt niet uit of je naar structuurverf extra fijn, structuurverf fijne korrel of een ander type structuurverf zoekt. Als je er niet uitkomt, kun je ons altijd om advies vragen.