• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.
Bereken
Ruimte die je wil verven
rekenmodule result title
0 liter
0 stuks

Sigma S2U Nova Satin

Image 1 / 3
De Sigma S2U Nova Satin is een hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+-technologie.
  • Artikelcode 100582
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
44 beoordelingen
4,8 sterren op basis van 44 beoordelingen
Welke kwast voor Sigma S2U Nova Satin?
Sigma verf op waterbasis kun je het beste aanbrengen met een Meesterhand Aqua Patentpunt Kwast of Copenhagen Pro Flex Patentpuntkwast. Breng Sigma S2U Nova Satin voldoende aan, verdeel gelijkmatig, werk af en laat drogen.
Welke grondverf voor Sigma S2U Nova Satin?
De beste grondverf voor Sigma S2U Nova Satin is de Sigma S2U Nova Primer. Deze primer is afgestemd op de eigenschappen van de Sigma S2U Nova Satin. Hierdoor krijg je het mooiste eindresultaat. Een goede grondverf is belangrijk voor een goed eindresultaat.
Waar vind ik de beste Sigma S2U Nova Satin aanbieding?
De beste aanbieding Sigma S2U Nova Satin aanbieding vind je bij Verfonline-XL. Hier vind je alle verf scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. De ervaren verfmengers mengen de Sigma S2U Nova Satin gratis voor je in een kleur naar keuze.
Sigma S2U Nova Satin hoeveel lagen?
Sigma S2U Nova Satin breng je bij onderhoudswerk aan in 1 laag. Is de ondergrond nieuw of heeft deze alleen maar grondverf? Breng dan 2 lagen Sigma S2U Nova Satin aan om een goede duurzaamheid te behalen.
Wat is Sigma S2U Nova Satin?
Sigma S2U Nova Satin is een gebruiksvriendelijke, kras- en slijtvaste lak met een zijdeglans afwerking. Door de speciale samenstelling is deze watergedragen lak ook nog eens huidvet resistent. Sigma S2U Nova Satin: de lak kan het hebben.
Sigma S2U Nova Satin waar te koop?
Sigma S2U Nova Satin koop je het beste bij een verfspecialist. De beste aanbieding Sigma S2U Nova Satin aanbieding vind je bij Verfonline-XL. Hier vind je alle verf scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. De ervaren verfmengers mengen de Sigma S2U Nova Satin gratis voor je in een kleur naar keuze.