• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Sigma S2U Allure Satin

Image 1 / 3
Extreem duurzame oplosmiddelhoudende zijdeglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud.
  • Artikelcode 100577
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
4 beoordelingen
4,8 sterren op basis van 4 beoordelingen
Welke kwast voor Sigma S2U Allure Satin?
Sigma verf op terpentinebasis kun je het beste aanbrengen met een Meesterhand Gold Patentpunt Kwast of Copenhagen Prof RVS kwast. Zorg ervoor dat de kwast varkenshaar heeft of een synthetische haarsoort die geschikt is voor de nieuwe generatie verf op terpentinebasis.
Welke grondverf voor Sigma S2U Allure Satin?
De beste grondverf voor Sigma S2U Allure Satin is de Sigma S2U Allure Primer. Dit is een extreem goede primer, waarmee de glans van de S2U Allure nog mooier wordt. Deze grondlaag zorgt al voor een gladde vloei, waardoor je de aflak er op een streeploze manier op kunt aanbrengen. Een goede grondverf is belangrijk voor een goed eindresultaat.
Wat is beter Sigma S2U Allure Satin of Sikkens Rubbol XD?
Beide buitenlakken zijn ze ontzettend duurzaam en vergelijkbaar qua kwaliteit en prijs.  Uiteraard zijn er onderling kleine verschillen. Zo heeft bijvoorbeeld de Sikkens Rubbol XD een UV filter, zodat hij beter tegen de zon kan en de glans langer zal blijven. De Sigma S2U heeft als grote voordeel dat hij slijt- en krasvast is. Kies voor een hoogglanslak zoals Allure Gloss of Rubbol XD als je een optimale onderhoudstermijn wilt.