• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Zoeken
Populaire kleuren
Let op: Kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Sigma S2U Allure Gloss

Image 1 / 3
De Sigma S2U Allure Gloss is een hoogglans lakverf op terpentinebasis voor buiten. Deze extreem sterke en duurzame houtverf van Sigma zorgt voor een sterke laklaag die tot wel 10 jaar mooi blijft.
  • Artikelcode 100575
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 2 voor 41,81 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 4 voor 40,95 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 8 voor 40,08 per stuk en bespaar 7%
25 beoordelingen
4,9 sterren op basis van 25 beoordelingen
Welke kwast voor Sigma S2U Allure Gloss?
Sigma verf op terpentinebasis kun je het beste aanbrengen met een Meesterhand Gold Patentpunt Kwast of Copenhagen Prof RVS kwast. Zorg ervoor dat de kwast varkenshaar heeft of een synthetische haarsoort die geschikt is voor de nieuwe generatie verf op terpentinebasis.
Welke grondverf voor Sigma S2U Allure Gloss?
De beste grondverf voor Sigma S2U Allure Gloss is de Sigma S2U Allure Primer. Dit is een extreem goede primer, waarmee de glans van de S2U Allure nog mooier wordt. Deze grondlaag zorgt al voor een gladde vloei, waardoor je de aflak er op een streeploze manier op kunt aanbrengen. Een goede grondverf is belangrijk voor een goed eindresultaat.
Waar vind ik de beste Sigma S2U Allure Gloss aanbieding?
De beste aanbieding Sigma S2U Allure Gloss Aanbieding vind je bij Verfonline-XL. Hier vind je alle verf scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. De ervaren verfmengers mengen de Sigma S2U Allure Gloss gratis voor je in een kleur naar keuze.