• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuinbeits antraciet (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Tuinbeits antraciet

Met tuinbeits bied je bescherming aan je hout, waarbij de structuur van het hout zoals de nerven zichtbaar blijft. Dit geeft een mooie rustieke en natuurlijke sfeer aan je tuin. Doordat beits het hout laat ademen gaat het langer mee dan verf met de optimale bescherming tegen de weerselementen.

Veel mensen kiezen voor een transparante tuinbeits, maar met een antraciet beits krijgt de ruimte gelijk een veel levendigere en elegante uitstraling. Ga je voor een transparante of een dekkende antraciet tuinbeits? Voorkom teleurstelling en ga goed voorbereid te werk. Onze experts van Verfonline XL staan dan ook altijd voor je klaar om je te voorzien van het juiste advies en het beantwoorden van al je vragen.

Antraciet beits in je tuin

Antraciet is een duidelijk aanwezige kleur die toch niet snel als storend wordt ervaren. Dit komt door de aanwezigheid van wit in het mengsel met zwart. Om te voorkomen dat de omgeving te druk wordt raden we aan om antraciet met rustige kleuren te combineren. Een mooie blikvanger is bijvoorbeeld een groene plant tegen een schutting met antraciet tuinbeits. Ook gecombineerd met andere grijstinten creëer je een waar kleurenspel zonder dat dit te druk wordt.

Antraciet tuinbeits op kleur gemaakt

Antraciet tuinbeits kan je kant en klaar verkrijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Wijzonol dekkende tuinbeits antraciet. Wil je liever een andere antraciet variant dan mengen wij bij de Verfonline XL deze graag voor jou. Hierbij hoef je alleen het juiste RAL-nummer door te geven. Denk wel goed na welke variant je wilt. Kleurslagen liggen vaak dicht bij elkaar en kunnen een geheel andere uitwerking hebben. Eenmaal gemengde verf kan niet geretourneerd worden.

Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw verfklus.