• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Teak beits (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Teak beits

Teakhout is tegenwoordig zeer populair in en rondom het huis. Dit hardhout geeft een rustieke uitstraling en is erg duurzaam, waardoor je er lang van kan genieten. Deze houtsoort leent zich ook goed om prachtige meubels of ornamenten ervan te maken.

Van nature bevat teakhout veel oliën, waardoor het al een beschermlaag van zichzelf heeft tegen verschillende weersomstandigheden. Dit tropische hout is echter niet voorbereid op ons kikkerlands zeeklimaat en daarom is het verstandig om het een extra beschermlaag te geven. Dit doe je het beste met een goede teak beits.

Bedenk vooraf of je de teak beits binnen of buiten gaat gebruiken om je hout de juiste bescherming te kunnen geven. Voorkom teleurstelling en ga goed voorbereid te werk. Onze experts van Verfonline XL staan dan ook altijd voor je klaar om je te voorzien van het juiste advies en het beantwoorden van al je vragen.

Beits, lak of teakolie voor teakhout

Beits en olie trekken in het hout en laten ademen. Lak doet dit niet, waardoor het sneller kan bladderen. Daarnaast is beits iets dikker en beschermt beter, waardoor je het minder vaak hoeft aan te brengen.

Teak beits op kleur gemaakt

Teak beits kan je prima transparant aanbrengen maar voor meer kleur in je interieur kun je deze ook laten mengen in elke gewenste kleur. Geef bij je bestelling het RAL-nummer naar keuze door, zodat wij deze voor je kunnen mengen. Denk bijvoorbeeld aan olijfgroene- of donker eiken teak beits. Denk wel goed na welke kleurvariant je wilt. Kleurslagen liggen vaak dicht bij elkaar en kunnen een geheel andere uitwerking hebben. Eenmaal gemengde beits kan niet geretourneerd worden.

Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Verfonline XL helpen wij je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw verfklus.