• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grijze beits (2)

Merken
ACTIE!
 Rambo Pantserbeits Tuin- & Steigerhout - Wilgen Grijs 1143
Rambo Pantserbeits Tuin- & Steigerhout - Wilgen Grijs 1143
20,49 14,34
ACTIE!
 Rambo Pantserbeits Tuin- & Steigerhout - Steen Grijs 1139
Rambo Pantserbeits Tuin- & Steigerhout - Steen Grijs 1139
20,49 14,34
Toon 1 - 2 van 2

Grijze beits

Met beits bied je bescherming aan je hout, waarbij de structuur van het hout zoals de nerven zichtbaar blijft. Dit geeft een mooie rustieke en natuurlijke sfeer aan je interieur. Doordat beits het hout laat ademen gaat het langer mee dan verf met de optimale bescherming tegen krassen, stoten en weersomstandigheden.

Veel mensen kiezen voor een transparante beits maar met een grijze beits voor zowel binnen als buiten krijgt de ruimte gelijk een mysterieuze uitstraling met elan. Grijs is in veel varianten verkrijgbaar van pelsgrijs tot parelmoer muisgrijs. Voorkom teleurstelling en ga goed voorbereid te werk. Onze experts van Verfonline XL staan dan ook altijd voor je klaar om je te voorzien van het juiste advies en het beantwoorden van al je vragen.

Grijze beits in je interieur of tuin

Grijs wordt vaak gezien als een saaie kleur, maar niets is minder waar. Hij brengt op een neutrale wijze toch levendigheid in je huis. Combineer grijs als hoofdtoon eens met een paar helder gekleurde blikvangers of juist met meerdere grijstinten voor een rustig maar opbeurend effect. Andersom is grijs ook een zeer geschikte kleur om kleine onderdelen in het interieur ermee te accentueren.

Grijze beits op kleur gemaakt

Grijze beits kan je kant en klaar verkrijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Rambo Pantserbeits Wilgen Grijs. Wil je liever een andere grijs variant, dan mengen wij bij de Verfonline XL deze graag voor jou. Hierbij hoef je alleen het juiste RAL-nummer door te geven. Denk wel goed na welke grijs variant je wilt. Kleurslagen liggen vaak dicht bij elkaar en kunnen een geheel andere uitwerking hebben. Eenmaal gemengde verf kan niet geretourneerd worden.

Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw verfklus.