• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Antraciet beits (1)

Merken
ACTIE!
 Rambo Pantserbeits Tuin- & Steigerhout - Stoer Antraciet 1148
Rambo Pantserbeits Tuin- & Steigerhout - Stoer Antraciet 1148
20,49 14,34
Toon 1 - 1 van 1

Antraciet beits

Met beits bied je bescherming aan je hout, waarbij de structuur van het hout zoals de nerven zichtbaar blijft. Dit geeft een mooie rustieke en natuurlijke sfeer aan je interieur. Doordat beits het hout laat ademen gaat het langer mee dan verf met de optimale bescherming tegen krassen, stoten en weersomstandigheden.

Veel mensen kiezen voor een transparante beits, maar met een antraciet beits krijgt de ruimte gelijk een veel levendigere en elegante uitstraling. Ga je voor een transparante- of een dekkende antraciet beits? Voorkom teleurstelling en ga goed voorbereid te werk. Onze experts van Verfonline XL staan dan ook altijd voor je klaar om je te voorzien van het juiste advies en het beantwoorden van al je vragen.

Antraciet beits in je interieur of tuin

Antraciet is een duidelijk aanwezige kleur die toch niet snel als storend wordt ervaren. Dit komt door de aanwezigheid van wit in het mengsel met zwart. Om te voorkomen dat de omgeving te druk wordt raden we aan om antraciet met rustige kleuren te combineren. Een mooie blikvanger is bijvoorbeeld een groene plant tegen een schutting met antraciet beits. Ook gecombineerd met andere grijstinten creëer je een waar kleurenspel zonder dat dit te druk wordt.

Antraciet beits op kleur gemaakt

Antraciet beits kan je kant en klaar verkrijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Wijzonol Dekkend Tuinbeits Antraciet. Wil je liever een andere antraciet variant dan mengen wij bij de Verfonline XL deze graag voor jou. Hierbij hoef je alleen het juiste RAL-nummer door te geven. Denk wel goed na welke variant je wilt. Kleurslagen liggen vaak dicht bij elkaar en kunnen een geheel andere uitwerking hebben. Eenmaal gemengde verf kan niet geretourneerd worden.

Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw verfklus.