• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Witte beits buiten (2)

Merken
Toepassing
Ondergrond
Basis
ACTIE!
 Wijzonol Dekkend Tuinbeits
Wijzonol Dekkend Tuinbeits
44,50 26,70
ACTIE!
 Rambo Pantserbeits Tuin- & Steigerhout - Puur wit 1138
Rambo Pantserbeits Tuin- & Steigerhout - Puur wit 1138
20,49 14,34
Toon 1 - 2 van 2

Witte beits buiten

Met beits bied je bescherming aan je hout, waarbij de structuur van het hout zoals de nerven zichtbaar blijft. Dit geeft een mooie rustieke en natuurlijke sfeer aan je tuin of huis. Doordat tuinbeits het hout laat ademen gaat het langer mee dan verf met de optimale bescherming tegen de weerselementen.

Veel mensen kiezen voor een transparante beits maar met een witte buitenbeits krijgt je huis of je tuin gelijk een veel frissere en meer energieke uitstraling. Wit is in veel varianten verkrijgbaar. Voorkom teleurstelling en ga goed voorbereid te werk. Onze experts van Verfonline XL staan dan ook altijd voor je klaar om je te voorzien van het juiste advies en het beantwoorden van al je vragen.

Witte beits voor buiten kopen

Wit wordt veelal als hoofdkleur gebruikt, omdat het goed te combineren is met letterlijk alle kleuren uit het kleurenspectrum. Het is hierdoor ook een goede kleur om ermee te accentueren. Denk maar eens aan een donkergrijze schutting met witte bloempotten ervoor of een gekleurde wand van het huis met witte kozijnen en deurposten. Met wit kan je oneindig combineren.

Witte buiten beits op kleur gemaakt

Witte buitenbeits kan je kant en klaar verkrijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Rambo Pantserbeits Puur Wit. Wil je liever een andere wit variant dan mengen wij bij de Verfonline XL deze graag voor jou. Hierbij hoef je alleen het juiste RAL-nummer door te geven. Denk wel goed na welke wit variant je wilt. Kleurslagen liggen vaak dicht bij elkaar en kunnen een geheel andere uitwerking hebben. Let wel: eenmaal gemengde verf kan niet geretourneerd worden.

Heb je twijfels of mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw verfklus.