• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tegelverf badkamer (2)

Merken
ACTIE!
 Alabastine Warmtebestendige Tegellak
Alabastine Warmtebestendige Tegellak
50,55 45,50
ACTIE!
 Alabastine Warmtebestendige Tegelgrondverf
Alabastine Warmtebestendige Tegelgrondverf
27,70 24,93
Toon 1 - 2 van 2

Tegelverf badkamer

Ben je van plan om binnenkort de badkamer te vernieuwen, maar wil je niet alle tegels vervangen? Dat hoeft niet. Deze ruimte ziet er namelijk ook prachtig uit wanneer je tegelverf aanbrengt op de tegels. Wil je in de badkamer tegels verven, neem dan tegelverf omdat je deze gemakkelijk kunt schoonmaken en de verf tegen aan stootje kan. Je kunt kiezen voor verf in verschillende kleuren en geeft dus gemakkelijk een frisse look aan je betegelde ruimte.

Tegelverf badkamer

Als je op zoek gaat naar tegelverf voor in de badkamer, dan denk je wellicht dat je dergelijke verf alleen in de badkamer kunt gebruiken. Dat is echter niet het geval, aangezien je de tegellak in alle betegelde vertrekken kunt aanbrengen. Denk dan aan de keuken, de wc en natuurlijk de badkamer. Je ziet dus dat tegelverf badkamer ook geschikt is voor andere toepassingen. Het enige waar je rekening mee houdt bij het aanbrengen van tegellak, is dat je deze verf alleen binnen kunt aanbrengen.

Bovendien is het fijn te weten dat de meeste soorten tegelverf niet alleen op de wanden, maar ook op de vloer gebruikt kunnen worden. Kies je dus voor tegelverf badkamervloer of tegelverf voor de badkamerwand, dan hoef je niet verder te zoeken. In ons ruime assortiment kom je zeker aan je trekken. Nadat je hebt gekozen voor de gewenste kleur en benodigde hoeveelheid, ga je aan de slag. Je zorgt er op deze manier voor dat alle tegels dezelfde kleur krijgen. Het laatste is echter geen verplichting, want als je liever wil dat een deel van je tegels verschilt van kleur, dan bestaat die mogelijkheid ook. Je beslist zelf hoe je aan de slag wil gaan. Lees vooraf wel de beschrijving van de tegelverf badkamer om na te gaan of de verf kras- en slijtvast is.

Warmwaterbestendige tegelverf badkamervloer en wanden

Ben je van plan het gedeelte van je badkamer dat in contact komt met warm water te voorzien van een laagje tegellak? Daarvoor is er warmwaterbestendige tegelverf. Deze gebruik je het liefst in combinatie met een goede grondverf of primer, wat ook het geval is bij traditionele badkamertegelverf. Door deze tip op te volgen, zorg je voor een professioneel verfsysteem, waardoor je lang kunt genieten van je inzet en je mooi geverfde badkamer.

Badkamertegels verven

Voordat je aan de slag gaat met warmwaterbestendige tegelverf is het belangrijk te weten dat tegelverf niet mengbaar is. Je kiest dus meteen voor de gewenste kleur. Hierna ga je aan de slag met je schilderklus. Eerst dek je de plekken die je niet wil verven af met folie. Vervolgens gebruik je ontvetter om de tegels voor te bewerken. Mochten de tegels niet schoon of vetvrij zijn, dan hecht de tegelverf niet goed. De voorbereiding is daarom van immens belang. Hierna breng je met een platte kwast tegelverf aan op de tegels. Vervolgens rol je deze geverfde plekken na met een verfroller voor een egale dekking. Nadat de verf is gedroogd, zien je badkamerwand en -vloer er weer stralend uit.