• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Early Dew (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Early Dew

Wanneer je op zoek gaat naar een verfkleur dan kom je al snel de kleur Early Dew van de Flexa Creations kleurenwaaier tegen. Dat is niet zo vreemd, want stylisten gebruiken deze kleur bij het maken van ontwerpen en op internet wordt deze kleur vaak gebruikt als inspiratie voor lezers.

 

Waar wordt deze kleur toegepast?

Early Dew wordt meestal op een of enkele muren in het interieur toegepast. We komen deze kleur vaak tegen in kinderkamers. Dit omdat deze kleur neutraal is en daardoor zowel voor jongens- als meisjeskamers geschikt is. Daarnaast is deze kleur tijdloos en niet kinderachtig. Hierdoor voorkom je dat je de muur na een aantal jaar weer moet oververven.

 

Early Dew combineren met andere kleuren

De kleur dankt de populariteit met name aan het gemak waarmee deze kleur te combineren is met andere kleuren. Zo wordt deze kleur vaak gecombineerd met wittinten en houtkleuren. Okergeel is een kleur die ook nog weleens wordt gecombineerd met Early Dew, maar over het algemeen wordt deze kleur niet gecombineerd met felle kleuren.

 

Welke verf is in Early Dew verkrijgbaar?

Early Dew wordt veel gebruikt op muren, maar kan ook gebruikt worden om hout te verven. Net als alle andere kleuren ben je met deze kleur niet gebonden aan de de fabrikant die de kleurenwaaier heeft opgesteld. Dat is mooi, want dat betekent dat je ook kwalitatief betere verf naar de kleur Early Dew kunt laten mengen in plaats van de verven van Flexa.

 

Verf in de kleur Early Dew bestellen bij VerfonlineXL

Het bestellen van deze kleur via de website is eenvoudig. In het geval van een muurverf selecteer je eerste de lichte kleur variant en de hoeveelheid muurverf. Gaat het om een houtverf dan selecteer je de variant kleur en de hoeveelheid houtverf. Daarna vul je de kleurnaam Early Dew in het veld Kleurcode in. Mocht je hier nog vragen over hebben dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.