• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hermadix (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Hermadix

Hermadix is een merk dat in 1945 is opgericht en staat voor perfecte kwaliteit en duurzame verantwoorde en geurarme producten. Hermadix ontwikkelt, produceert en verpakt op een ambachtelijke manier verfproducten die gemakkelijk te verwerken zijn. Daarnaast staan de producten van Hermdix erom bekend dat ze geen strepen achterlaten, snel drogen en geen speciaal gereedschap nodig is voor een perfect resultaat.

Verfonline-XL heeft verschillende beitsen van Hermadix in het assortiment. Hermadix Hardhoutbeits is een beits geschikt voor alle hardhout ondergronden, zoals tuinmeubels en schuttingen. Hermadix Tuindecoratiebeits is speciaal ontwikkeld voor geïmpregneerd tuinhout. Voor teakproducten heeft Hermadix Toff Teakolie ontwikkeld. Hermadix Houtdecor Verfbeits is een universele beits voor alle houtproducten die buiten staan en beschermt zonder dat er een grondverf hoeft te worden aangebracht.

Staat de beits of vernis waar je naar op zoek bent niet in het overzicht? Stuur dan een mail naar onze klantenservice. Wij gaan graag voor je op zoek.

 

Productlijnen:

Steigerhoutbeits

Tuindecoratiebeits

Houtdecor

Hardhoutbeits

E-Off